VistaScan Mini View 2.0

VistaScan Mini View 2.0

Plug into the Future – Klar til morgendagens praksis i dag

Ved den nye VistaScan Mini View 2.0 er ikke kun designet futuristisk. Den tilgrundliggende teknologi er også fremtidsorienteret. Fosforpladescanneren er kompatibel med de nyeste VistaScan fosforplader IQ, som understøtter den nyeste generation af AI-funktioner. I forbindelse med VistaScan Smart Reader er det muligt ganske enkelt at automatisere arbejdsprocedurerne. Kombineret med den overlegne billedkvalitet gør det din tandlægepraksis bæredygtig og sikker hvad angår fremtiden.

  • Hurtig og enkel indlæsning: Med Easy Feed konceptet er det muligt indlæse fosforplader meget hurtigt og umiddelbart efter hinanden. De udskiftelige indsatser muliggør digitalisering af alle intraorale fosforpladeformater.
  • ScanManager – for at sørge for effektivitet: Der kan sendes scanningsopgaver til VistaScan Mini View 2.0 fra flere forskellige arbejdsstationer på samme tid. Vælg den ønskede rækkefølge på skærmen, udfør scanningen, og få resultatet på pc’en med det samme.
  • Mulighed for scanning uden en pc: Takket være standalone-funktionen er det muligt at arbejde uafhængigt af netværket. Billederne gemmes midlertidigt på enheden og overføres senere til databasen.
  • Alle intraorale formater: Med VistaScan Mini View 2.0 er det muligt at digitalisere alle intraorale fosforpladeformater – fra størrelse 0 til 4.
  • Ambient Light: LED-belysningen i VistaScan Mini View 2.0 sørger for nye farveindslag i din praksis. Du kan vælge lige præcis den farve, der passer til dig.
  • Stor glasskærm med touch-funktion: Den 5-tommers farveskærm med touch-funktion byder på en yderst komfortabel brugergrænseflade.
  • Fremragende billedkvalitet takket være PCS: VistaScan Mini View 2.0 kan allerede gengive begyndende karieslæsioner samt de fineste knoglestrukturer pålideligt.
  • WLAN-funktion: Den integrerede WLAN-funktion og LAN-grænsefladen gør det muligt at tilslutte scanneren til et netværk uden problemer.