Primescan AC

Primescan AC

Træd ind i verden af ​​digital tandpleje med Primescan
Har du ventet på det rigtige tidspunkt til at blive digital? Her er din chance for at komme i gang. Primescan er dit perfekte udgangspunkt for digital tandpleje og imponerer klinikere og laboratorieteknikere med ekstrem høj ydeevne. Selvom scanneren er nem at bruge, giver den dig fleksibiliteten til at definere dine individuelle arbejdsgange.

Vidste du, at 84 %1 af patienterne foretrak digital fremfor konventionel aftrykstagning? Imponer dine patienter ved at tilbyde hurtige og behagelige intraorale scanninger med Primescan. Takket være løbende hardware- og softwareforbedringer er intraoral scanning med Primescan nu mere præcis, hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Hvorfor vælge Primescan?

 • Innovativ teknologi:  Med softwaregeneration 5.2 er digital aftrykstagning med Primescan nu op til dobbelt så hurtig som før med færre scanningsafbrydelser². Dens enestående scanningsnøjagtighed leverer data af høj kvalitet til enhver indikation eller skinnende materialer. Nem og intuitiv scanning bringer mere glæde til dit team, patienter og dig selv.
 • Rentabilitet: Primescan er det bedste valg til at tage digitale aftryk for at udvide din tandlægepraksis gennem højere caseaccept, bedre patientoplevelse og kliniske resultater.
 • Patientkomfort: Sammenlignet med analoge aftryk er en intraoral scanning med Primescan hurtigere og mere behagelig for dine patienter. Patienter vil blive fascineret af at se en 3D-model af deres tænder, og du kan bruge den store berøringsskærm til at diskutere mulige behandlinger.
 • Forbindelse: Åben scanner til alle systemer, fremskynder effektiviteten af ​​tandlægepraksis og forbindelse til laboratorier. Primescan har nu en valideret forbindelse til al større laboratoriesoftware. Labs og andre tredjeparter forsynes med højopløsningsmodeller på et øjeblik.
 • Alsidige arbejdsgange: Udvid din praksis gennem alsidige workflow-muligheder inden for genoprettende, implantater, ortodonti og søvnapparater. Du kan også bruge Primescan til patientovervågning med OraCheck eller opgradere det til et CEREC-system ved stolen.
 • Hygiejne: Alsidige hygiejnemuligheder, både til Acquisition Center og den intraorale scanner. Vælg mellem en række af tre forskellige ærmer – inklusive autoklaverbare og engangsærmer.

Hurtigere, nemmere og mere præcis scanning. Primescan forbedres løbende for at forbedre ydeevnen og udvide sine applikationer. Det muliggør digitalt aftryk med høj præcision med en patenteret scanningsteknologi og tilbyder overlegen ydeevne ved at fange flere data i højere opløsning på kortere tid.

Takket være dets høje niveau af nøjagtighed er Primescan den første intraorale scanner, der er valideret for Atlantis suprastrukturer til faste implantatrestaureringer med flere enheder6. Enestående nøjagtighed og pålidelig kvalitet uanset indikation eller materialer sikrer en perfekt pasform til enhver restaurering eller apparat.

 • Fuld buescanning på mindre end et minut.
 • Fjernelse af artefakter i realtid
 • Nem scanning af alle dentale materialer inklusive skinnende materialer og svært tilgængelige områder som dybe hulrum
 • Nem og intuitiv aftrykstagning giver delegation
 • mulighed for at øve team