Primeprint

Primeprint

 

Om Primeprint 3D Printing System

Udvid din praksis eller dit laboratorium med 3D-print

Primeprint Solution er et højautomatiseret, end-to-end, medicinsk kvalitet 3D-printsystem til tandlæger og tandteknikere, der ønsker at udvide deres behandlings- eller servicetilbud. Denne smarte hardware- og softwareløsning er designet til dentale applikationer og kan køre hele printprocessen, inklusive efterbehandling. Det høje niveau af automatisering hjælper med at reducere håndteringstider, giver mulighed for delegering og muliggør et højt produktivitetsniveau. Primeprint Solution gør det muligt for brugeren at udskrive biokompatible applikationer med reproducerbare og nøjagtige resultater.

Hvordan virker Primeprint-løsningen?

3D-print, vaskeproces og lyshærdning med Primeprint 3D-printeren og Primeprint PPU (efterbehandlingsenhed).

Trin 1: Forbered filen. Forbered en udskriftsfil nøjagtigt, inden du sender den til printeren med blot et klik på en knap.

Trin 2: Forbered 3D-printeren. Indsæt materialeenheden og Primeprint-boksen, før du starter 3D-printprocessen.

Trin 3: Flyt Primeprint-boksen. Den automatiske efterbehandling kan starte, så snart Primeprint-boksen er blevet flyttet fra printeren til PPU’en.

Trin 4: Afslutning. Du har nu et medicinsk sikkert produkt efter automatiseret og manuel efterbehandling.

Hvorfor vælge Primeprint Solution?

Brugervenlighed og høj grad af automatisering Lær mere om fordelene ved Primeprint Solution under hele udskrivningsprocessen. Udvid din praksis eller laboratorium med fremragende medicinske resultater og under sikre arbejdsforhold. Primeprint er drevet af DS Core.

En 3D-printløsning af medicinsk kvalitet:

Primeprint Solution er en forenklet, højautomatiseret end-to-end 3D-printløsning til fremstilling af medicinske applikationer, der gør det muligt for brugere at udvide deres behandlings- og servicetilbud. Det hjælper også med at reducere håndteringstider og manuelt arbejde, så du kan sigte mod at maksimere produktiviteten.

Designet med tandintelligens for ekspertise i din praksis og laboratorium:

Dental Intelligence hardware og software gør det muligt for brugeren at udskrive biokompatible applikationer med reproducerbare og nøjagtige resultater1. Det intelligente materialehåndteringskoncept er udviklet med henblik på sikker og ren brug med RFID-kodning gennem hele fremstillingsprocessen. Ved at bruge den åbne, kollaborative platform af cloud-designtjenester kan tandlæger anmode om højkvalitets CAD’er, skabt af ekspert laboratorieteknikere, som klar til at printe filer til 3D-print med Primeprint.