UnicLine S

UnicLine S
Vi tænker på de næste generationer
  • Heka Dental bidrager til at minimere vores miljøpåvirkning i kraft af den lange levetid på vores behandlingsenheder, da miljøpåvirkningen reduceres i kraft af produkternes levetid.
  • Vi anvender aluminium, der har en livscyklus, som kun meget få metaller kan matche og samtidig benyttes genanvendeligt aluminium.
  • Via leverandører arbejder vi kontinuerligt med at nedsætte energibehovet i vores produktion ved at finde bedre alternativer til transporten, og særligt i vores udvikling og design arbejder vi med løsninger, så produkterne i højere grad kan genanvendes.

 

UnicLine S

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design

UnicLine S er den første behandlingsenhed, som er født med integrerede LED touch displays i den elegante, hygiejniske overflade af hærdet glas. Den solide konstruktion i aluminium og det smukke, enkle, nordiske design skaber behagelige og afslappede rammer for patient og tandlæge. Lyset har ligeledes haft stor betydning i arbejdet med UnicLine S – fx kan tandlæge og assistent skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og kan derved fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene.

Det kalder vi lys-ergonomi, at sidde med det rigtige lys.

Der bliver i dag lagt mere vægt på ergonomi, holdbarhed og design.

Vi oplever et langt højere fokus på indretning, wellness og følelser.

Rent visuelt er konsollen meget ren i sit udtryk, med en simpel, ren form, der understøttes i sit udtryk ved glasoverflade monteret på en anodiseret aluminiumsplade.

UnicLine S er den første behandlingsenhed, der kan tilpasse sig omgivelserne, fordi man kan programmere farverne, så de passer til designet i klinikken.

UnicLine S – indbegrebet af enkelthed

Naturligvis er instrumentbordet tandlægens primære arbejdsinstrument.

Det tynde smalle design af instrumentbordet er en forudsætning for at kunne opnå optimale ergonomiske arbejdsindstillinger omkring patienten uden unødige løft af albue og skuldre.

Man kan få instrumentbordet til UnicLine S i to versioner – et til 5 instrumenter og et til 6 instrumenter.

Vi kender alle den daglige situation hvor man gerne vil fastholde øjnenes fokus i patientens mund, men tit i behandlingen er tvunget til at flytte øjnene væk for at orientere sig om instrumentets indstillinger – oftest en simpel information om instrumentets spray.

Lysergonomi virker ved at 2 LED lysdioder projicerer sprayforvalget på patientens serviet/torso.

Grundideen er, at tandlægen anvender sit perifere synsfelt til at fange farverne på servietten for at validere om spraykombinationen er som ønsket.

Derved undgår man at dreje hovedet og kan holde fokus på arbejdet i patientens mund. En tandlæge kan med anvendelse af lysergonomi på UnicLine S reducere belastninger af nakken og øjnene væsentligt.

UnicLine S – med den mest hygiejniske overflade

under glasoverfladen på instrumentbord og konsol er display og berøringstasterne skjult – de er kun synlige, når det er relevant for den situationsbestemte funktion – det skaber et enkelt udtryk og man undgår at belaste øjnene.

Med en overflade i hærdet glas har vi skabt den mest hygiejniske overflade på en behandlingsenhed, og for at lette rengøringen kan display/berøringstaster gøres inaktive.

Integrationen af displays giver desuden mindre overflade der skal rengøres mellem patienter.

Naturlige kontaktpunkter

Naturlige kontaktpunkter, som f.eks. håndtag og instrumentaflæg – kan let afmonteres med  henblik på rengøring og autoklavering.

Dette inkluderer også håndtagene til OP-lampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.