Heliodent Plus

Heliodent Plus

Din intraorale røntgenenhed er hjørnestenen i dit daglige diagnostiske arbejde. Heliodent Plus intraorale røntgenenhed fra Dentsply Sirona hjælper virkelig med at løfte din intraorale pleje og giver mulighed for optimal funktionalitet i enhver praksis. Modulariteten af dens installationsmuligheder og dens billedkvalitet overgår enhver forventning.

  • Smart design til stabil positionering og konsistent billeddannelse: Heliodent Plus tilbyder et 0,4 mm brændpunkt og vibrationsfrie komponenter for ideelt at understøtte din arbejdsgang
  • Sikker og intuitiv betjening: Klare brugermuligheder og talrige installationskonfigurationer understøtter din praksiss unikke behov og letter en fleksibel arbejdsgang. Derudover er patientsikkerheden sat i højsædet med en strålingsmåler for at sikre, at der hverken er undereksponering eller overeksponering af din patient og deres røntgen.
  • Fjernbetjeningsfunktionalitet: Betjen Heliodent Plus uden for røntgenrummet via en fjernbetjening, fjernbetjent timer eller gennem en manuel udløser.
  • Robust og holdbar: Det robuste produktdesign sikrer holdbarhed, lang levetid og investeringssikkerhed.
  • Bredt udvalg af muligheder: Takket være de forskellige installationsmuligheder kan Heliodent Plus nemt tilpasses til enhver røntgensituation, uanset rummets dimensioner eller layout. Uanset om din enhed er en vægmodel, loftmontering, fastgjort til Dentsply Sirona behandlingscenter eller en mobil enhed, tilbyder vi muligheder for at understøtte hver unik arbejdsgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.