DÜRR Tornado 2 – velegnet til 2-3 behandlingsrum

DÜRR Tornado 2 – velegnet til 2-3 behandlingsrum

Dental trykluft til de højeste krav

Tornadoen er en af de mest lydsvage kompressorer i dentalmedicin, men stadig kraftfuld. I årtier har Tornado-serien fra DÜRR DENTAL været overbevisende med høj kvalitet til attraktive priser. Stol på kompressorer med lavere forbrug og øget effektivitet – dette reducerer driftsomkostningerne til din tandlægepraksis og beskytter miljøet!

  • Membrantørringssystem: Sørger ikke kun for kompressorens konstante ydelssestilgængelighed, men muliggør også konstant tør trykluft, selv i kontinuerlig drift.

  • Kraftfuld og kan næsten ikke høres: Den højtudviklede kompressorenhed sikrer ekstremt støjsvag drift og skåner nerverne hos brugeren og patienten. Men der er noget endnu bedre: Med det nye aerodynamisk formede, lydabsorberende kabinet har vi fået Tornado’en til at hviske med kun 56 db (A).

  • Vedligeholdelsesfrie komponenter Intelligent software og perfekt netværksforbindelse til en smart praksis med Tornado 2+:Ved at forbinde dit træningsudstyr til dit lokale netværk har du altid et opdateret statusoverblik. Modtag automatiske meddelelser om planlagte inspektioner og skift af kompressorfilter. I tilfælde af en advarsel eller fejl på enheden modtager du detaljerede oplysninger om mulige årsager og afhjælpende foranstaltninger.