VistaScan Mini Easy 2.0

VistaScan Mini Easy 2.0

Ved den nye VistaScan Mini Easy 2.0 er ikke kun designet fremtidsorienteret. Den tilgrundliggende teknologi er ligeledes i overensstemmelse med det aktuelle tekniske niveau. Fosforpladescannerens funktioner er f.eks. i overensstemmelse med den nyeste fosforpladeteknologi og muliggør i kombination med VistaScan IQ-fosforpladen mange nye AI-funktioner. Kombineret med den overlegne billedkvalitet vha.gennemprøvet PCS-teknologi gør det din tandlægepraksis bæredygtig og sikker hvad angår fremtiden.

  • Intelligente funktioner er en forudsætning for kvalitet og effektivitet: For at udnytte udstyrets fulde potentiale er VistaScan Mini Easy 2.0 kompatibel med VistaScan fosforplader IQ. I denne kombination byder den ikke bare på gennemprøvet teknologi og enestående billedkvalitet, men også på mange nye funktioner, der mærkbart øger komforten, effektiviteten og sikkerheden.
  • Hurtig og enkel indlæsning: Med Easy Feed konceptet er det muligt indlæse fosforplader meget hurtigt og umiddelbart efter hinanden. VistaScan Mini Easy 2.0 kan indlæse alle intraorale fosforpladeformater.
  • De mest vigtige formater: Leveringen omfatter alt, hvad der er brug for til indlæsning af fosforplade IQ i størrelse 0 og 2.
  • Farveskærm af glas: Farveskærm af glas med høj opløsning byder på en yderst komfortabel brugergrænseflade.
  • Fremragende billedkvalitet takket være PCS: VistaScan Mini View 2.0 kan allerede gengive begyndende karieslæsioner samt de fineste knoglestrukturer pålideligt takket være PCS-teknologi.
  • Enkel forbindelse: Vha. LAN-grænsefladen er det ganske enkelt at integrere VistaScan Mini Easy 2.0 i et netværk.