DÜRR VS1200 sugemotor – velegnet til 4-6 behandlingsrum

DÜRR VS1200 sugemotor – velegnet til 4-6 behandlingsrum

V- og VS-sugemotorer – den perfekte løsning fra DÜRR DENTAL

Arbejdsprocesser eller rumlige forhold – alle tandlægepraksis er forskellige. Vi tager altid hensyn til disse individuelle egenskaber, når vi udvikler sugesystemerne. Gennem mange år har dette resulteret i systemløsninger, der ikke lader nogen spørgsmål stå ubesvarede.

Tørre V-sugemotorer:

De tørre sugesystemer fra DÜRR DENTAL er ekstrem kraftfulde og endda yderst lydsvage under drift. V-sugeenhederne betegnes som tørre systemer, da de indsugede stoffer dirigeres over en kort afstand til en separering og derefter om nødvendigt til en amalgamudskiller. Disse komponenter er integreret i behandlingsenheden i din tandlægepraksis. Udelukkende tør luft når til sugemotoren.

Våde VS-sugemotorer

DÜRR DENTAL VS-sugesystemer er kraftpakker, som man kan stole på. Du kan opsuge store mængder væske fra op til fire brugere på samme tid uden afbrydelse. Via det integrerede to-trins adskillelsessystem forhindres sekret og blodskum sikkert i at blive ført ind i turbinerummet. Driften af kombinations-sugeenheden kører jævnt, vibrationsfrit og med stor sikkerhed. Alle vigtige funktionelle elementer behandles for at beskytte mod korrosion og er derfor ekstremt holdbare.

VSA-sugemotorer – Sug, separering og udskilning

VSA-systemerne kombinerer opbygning af vakuum og separering i en kompakt enhed. Hvad enten der er tale om en ny klinik eller om en moderniseringsforanstaltning øger den centrale sugning og separering en økonomisk anvendelse i forhold til tørre systemer! På den måde minimeres eller bortfalder helt omkostninger til f. eks. ekstra separeringsautomater.