DÜRR Duo-tandem – 2 aggregater – velegnet til 4-6 behandlingsrum

DÜRR Duo-tandem – 2 aggregater – velegnet til 4-6 behandlingsrum

Kraftfuld, sikker og faktisk for god til kælderen

DÜRR DENTAL kompressorerne kombinerer topkvalitet med robusthed og lang levetid – og de er næsten vedligeholdelsesfri. De leverer trykluft til din tandlægepraksis, som er underlagt høje krav til hygiejne. Allerede tilbage i 1965 havde DÜRR DENTAL introduceret tørresystemer til sine tryklufteenheder og satte standarder inden for tandteknologi over hele verden ved for første gang at undlade oliesmøring. I denne tradition videreudviklede vi vores oliefri dentalkompressorer til brug i tandlægepraksisser, dentale laboratorier og klinikker.

  • Membrantørringssystem: Sørger ikke kun for kompressorens konstante ydelssestilgængelighed, men muliggør også konstant tør trykluft, selv i kontinuerlig drift.

  • Langvarig lineærkolbe-teknologi: Brug af specielle materialer til kolberne og cylinder erstatter konventionel oliesmøring.

  • Tandem-koncept – en løsning med mulighed for mere: DÜRR DENTAL kompressorer tilbyder med tandem-varianten et særligt højt niveau af fremtids og driftssikkerhed. Muligheden for modulær opgradering af trykluftkompressorerne gør dette til en fleksibel løsning, der giver mulighed for en højere ydelse. Dette er en klar fordel ved vores højeffektive, dentale kompressorer, da de alt efter behov og anvendelse kan vokse i takt med kravene i din praksis.

  • Bæredygtige Silver Airline-kompressorer: Muligheden for at udvide modulært betyder, at vores Silver Airline-kompressorer i tandemvariant er en fleksibel og bæredygtig løsning med mulighed for udbygning. Hvis din praksis skal udvides, kan du tilføje et aggregat og på den måde fordoble ydelsen, du har til rådighed. En intelligent styring muliggør desuden drift af to tandemkompressorer i parallel drift på én trykluftledning, hvilket yderligere forøger den kapacitet, du har til rådighed.