DÜRR Power-Tower – den komplette løsning

DÜRR Power-Tower – den komplette løsning

Der findes en passende løsning til alle behov

Den kompakte og støjsvage Power Tower View er nem at stille op i klinikkens lokaler med et flademål på små 0,4 m2. På den måde sparer du værdifuld plads i modsætning til installation af flere enheder – hvilket er en fordel i forhold til de aktuelle lejeudgifter. Også i andre henseender passer den perfekt ind i enhver klinik – for selvom det elegante design er nok så påfaldende, så er driftsstøjen bemærkelsesværdigt diskret. Udstyret kan derved opstilles stort set overalt i klinikken. Takket være de mange individuelle konfigurationsmuligheder er Power Tower View en fleksibel løsning, der vokser i takt med klinikken og er nem at tilpasse til nye omstændigheder.

 • Trykluft foroven, sug forneden

  Foroven finder du klinikkens bankende hjerte: Her sørger den ydelsesdygtige, holdbare kompressor på pålidelig vis for tilførslen af oliefri, tør og hygiejnisk trykluft. De effektive Dürr Dental-sugesystemer – i en tør eller våd variant – til kontinuerlig, ergonomisk og infektionsfri behandling befinder sig forneden.

 • En løsning med udvidelsesmuligheder

  Power Tower Views modulkoncept byder på fleksible muligheder for opgraderinger og konverteringer. Der kan eksempelvis eftermonteres et ekstra kompressoraggregat for at øge den potentielle ydeevne eller skabe redundans med henblik på øget driftssikkerhed.

 • En for alt – alt i ét

  Power Tower View kombinerer kompressoraggregatet, tryklufttanken, sugemotoren, membrantørringssystemet og ved behov amalgamudskilleren på en i termisk og fysisk henseende perfekt måde i én kompakt enhed. Modulkonceptet opfylder talrige individuelle ønsker og kan konfigureres til op til 4 brugere. Den byder altså på en perfekt løsning til alle klinikker – uanset størrelse.

 • Amalgambeholderens fyldningsniveau er altid til at se – med VistaSoft Monitor

  Med IoT-løsningen til din netværksbaserede praksis har du altid beholderens fyldningsniveau i din amalgamseparator på skærmen. Når en fyldningsgrad på 95 % er nået, modtager du en meddelelse på din pc eller mobilenhed. Det giver dig tid nok til at skifte beholderen. Start nu med VistaSoft Monitor gratis!